Nieuws

9 dorpen fietstoertocht op zaterdag 15 juni 2019
De stichting 9 dorpen fietstoertocht organiseert in samenwerking met een aantal ijsclubs waaronder onze Polsbroekse  ijsclubvereniging weer de 9 dorpen fietstoertocht door de Krimpener- en Lopikerwaard. Stempelen en starten kan o.a. in Polsbroek. Zie voor meer informatie: https://nl-nl.facebook.com/9dorpentocht/
 
IJsclubgebouw beter bereikbaar: brug aangelegd
IJsclubvereniging Nooitgedacht heeft een mijlpaal bereikt: op 11 mei jl. is er een brug aangelegd die de bereikbaarheid van het ijsclubgebouw verbetert.
In verband met toekomstige langdurige werkzaamheden door Stichtse Rijnlanden aan het water rondom het ijsclubgebouw en om de bereikbaarheid van het ijsclub gebouw te vergroten, heeft de ijsclubvereniging toestemming gekregen om een brug te plaatsen.
In samenwerking met omwonenden is het gelukt om deze brug te plaatsen vanaf de kade naar het stuk grond waarop het ijsclubgebouw staat.
Op zaterdag 11 mei kwam er een grote vrachtwagen met als lading een loopbrug van 16 meter lang. Met een kraan is de brug van de auto gehaald en op de juiste plek gezet. Met vereende krachten is dit project ten uitvoer gebracht, zie hierbij een aantal prachtige foto’s.